agnita0

O parte dintre sibieni ignoră în continuare măsurile de oprire a răspândirii coronavirusului. După că vineri o petrecere a fost întreruptă la Tocile, sâmbătă noaptea polițiștii, și de această dată însoțiși de mascați, au făcut același lucru, dar la Agnita. Cheful era mult mai mare, 43 de petrecăreți au fost prinși ”în flagrant”.

La data de 3 aprilie , în jurul orei 23,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, au depistat 43 de persoane care participau la o petrecere în incinta unui imobil din orașul Agnita.

Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie fiind aplicate 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.500 pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții. Petrecerea a fost întreruptă.

”Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. E mulți, dar proști. Când distracția de transformă în bubuiala, că de, suntem bombardieri. ?