fbpx

Chef cu 27 de persoane oprit de poliție la Dumbrăveni – Toata lumea a fost amendată

323

În fiecare zi a finalului de săptămână polițiștii au oprit câte un chef la care au participat zeci de persoane. Vineri a fost unul la Tocile, sâmbătă la Agnita, iar duminică la Dumbrăveni. La acesta din urmă au participat 27 de persoane.

La data de 4 aprilie, în jurul orei 22,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, în baza colaborării cu jandarmii sibieni, au depistat 27 de persoane care participau la o petrecere în incinta unei pensiuni din afara localității Dumbrăveni.

Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie organizatorul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, celelalte 26 de persoane prezente au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții. Petrecerea a fost întreruptă.

Este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.