gusterita

Drumul spre monumentul de pe dealul Gușteriței din Sibiu se află într-o stare deplorabilă, iar sibienii spun că drumul este practic blocat, fiind imposibil să se circule cu mașina, iar acest lucru le crează disconfort.

Din cauza ploilor, drumul s-a stricat, fiind aproape imposibilă deplasarea cu un mijloc de transport. Oamenii care muncesc în zonă și circulă zilnic pe acest drum, spun că sunt nevoiți să-și lase mașinile și să urce pe jos, iar sesizările pe care le-au făcut la primărie nu au avut niciun rezultat.

drum gusterita 3

”Drumul este blocat, nu se poate urca pe acolo, este îngrozitor. Am sesizat și primăria dar rezultatul este zero. Eu circul zilnic pe acolo și nu pot ajunge la serviciu din acest motiv și sunt mai mulți ca mine. Nu e mare lucru de făcut acolo, trebuie să vină cu o lamă și să niveleze.”, spune sibianul N.M.

drum gusterita 2

Primăria Sibiu spune că problema urmează să se rezolve curând

”Pe acest drum s-a intervenit cu lucrări de nivelare în luna februarie a acestui an și urmează să intervină din nou. De altfel, periodic, de câteva ori pe an, acest drum de exploatare este îndreptat pentru a se putea circula.”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

drum gusterita 1

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Nu se repara drumul momentan pana nu se toarna asfaltul pentru parcu de distractii CORA-GUSTERLAND!

  2. Eii, ce aveti ma de ce sunteti rai? Nu stiati CA CORA modernizeaza Calea Dumbravii, adica cheltuie niste bani inutil doar ca sa-si faca reclama: culmea, Dumbravii chiar era una din strazile cu asfalt semi-decent. Dar nu crezi ca primaria are bani pentru drumuri in dealuri, cu acelea nu se poate face reclama de imagine 🙂