VIDEO – Drumul spre monumentul din Gușterița arată ca după război – ”Este îngrozitor”

1.844

Drumul spre monumentul de pe dealul Gușteriței din Sibiu se află într-o stare deplorabilă, iar sibienii spun că drumul este practic blocat, fiind imposibil să se circule cu mașina, iar acest lucru le crează disconfort.

Din cauza ploilor, drumul s-a stricat, fiind aproape imposibilă deplasarea cu un mijloc de transport. Oamenii care muncesc în zonă și circulă zilnic pe acest drum, spun că sunt nevoiți să-și lase mașinile și să urce pe jos, iar sesizările pe care le-au făcut la primărie nu au avut niciun rezultat.

video

”Drumul este blocat, nu se poate urca pe acolo, este îngrozitor. Am sesizat și primăria dar rezultatul este zero. Eu circul zilnic pe acolo și nu pot ajunge la serviciu din acest motiv și sunt mai mulți ca mine. Nu e mare lucru de făcut acolo, trebuie să vină cu o lamă și să niveleze.”, spune sibianul N.M.

Primăria Sibiu spune că problema urmează să se rezolve curând

”Pe acest drum s-a intervenit cu lucrări de nivelare în luna februarie a acestui an și urmează să intervină din nou. De altfel, periodic, de câteva ori pe an, acest drum de exploatare este îndreptat pentru a se putea circula.”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)