sarata animale moarte

Leșurile mai multor animale zac, de mai bine de o săptămână, într-un canal, în apropiere de halta din localitatea Sărata, comuna Porumbacu de Jos. Locuitorii sunt îngrijorați de situație și spun că, zilele acestea, fiind mai cald, mirosul în zonă a fost insuportabil.

Mai multe animale moarte au fost aruncate într-un șanț la Sărata din județul Sibiu. Capre, oi și chiar și o vacă, care au murit, au ajuns în acest canal. O persoană care locuiește în sat a semnala problema pe adresa redacției.

sarata aniamle moarte 2

„Lângă halta de la Sărata, înainte de calea ferată, cam de vreo săptămână și ceva, au fost aruncate animale moarte. Sunt cadavre de ovine, caprine și unul de bovină chiar acolo în șanț. Vă dați seama în ce fel miroase când e cald”, a spus cititorul Ora de Sibiu.

Oamenii din sat presupun cine este cel care a aruncat animalele moarte în șanț, însă nu vor să vorbească cu autoritățile de teamă. „Am văzut leșurile când mă întorceam de la pescuit. Nu mi se pare normal ce se întâmplă, dar eu nu pot face nimic”, spune cititorul. sarata animale

Situația a ajuns și în atenția Primăriei Porumbacu de Jos. Vom reveni curând cu un punct de vedere al autorităților.

Cel mai probabil, atunci când vor fi identificate, persoanele în cauză vor fi sancționate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu