fbpx

Stadion nou cu tribuna la Cristian – Primăria investește peste două milioane de lei

803

Primăria Cristian dezvoltă baza sportivă a comunei. După ce în urmă cu aproximativ doi ani s-a finalizat construcția unei săli de sport, acum se plănuiește amenajarea unui mini stadion de fotbal. Primăria a lansat licitația pentru atribuirea contractului de execuție, iar după desemnarea câștigătorului se va începe lucrarea.

Planul este ca terenul de fotbal să aibă dimensiunile obișnuite, asta după ce în sala de sport acoperită se poate juca pe un teren mai mic. ”Va fi un teren cu dimensiuni normale. Vom avea piste pentru alergare și tribune pe o parte cu câteva sute de locuri pe bănci, nu vor fi scaune. Investiția per total, construcție, teren, gazon, piste, este de 2 milioane de lei fără TVA. Am lansat licitația pentru construcție, iar de când încep, lucrările trebuie să fie gata în 4 luni”, spune Ioan Seuchea, primarul Cristianului.

Noul teren de fotbal va fi amenajat lângă sala de sport acoperită, dată în folosință acum aproximativ doi ani. Și aceasta, la fel ca noul teren a fost construită din fondurile comunei.

Sala de sport a costat aproape trei milioane de lei și are o capacitate de 160 de locuri în gradene. În interior se poate juca fotbal, handbal, volei și baschet. De ea beneficiază copiii de la școli, în timpul orelor de sport, dar poate fi închiriată și cu ora.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.