fbpx

Starea vârstnicilor de la azilul clandestin – Sunt internați în mai multe spitale din județ

590

15 persoane vârstnice au fost internate la finalul lunii martie, în mai multe spitale din județ. Cu toții sunt foști ”beneficiari” ai unui azil de pe strada Moș Ion Roată. Aceștia au fost găsiți de medici închiși în azil, nesupravegheați, înfometați, deshidratați și ulterior depistați pozitiv la coronavirus. Din fericire însă, starea lor de sănătate este stabilă.

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DIN ZIUA ÎN CARE AU FOST GĂSIȚI BĂTRÂNII 

În data de 29 martie la Urgența Spitalului Județean Sibiu au ajuns 17 persoane cu vârste între 55 și 92 de ani, cu toții provenind din focarul de la azilul de pe Moș Ion Roată. Un pacient a plecat atunci acasă, cu recomandări din partea medicilor. Restul au fost trimiși în mai multe spitale din județ.

CITEȘTE ȘI: Mărturii șocante din azilul groazei – ”Bunica a intrat în comă. Nu i-au dat insulina.”

La spitalul Județean Sibiu în acest moment sunt internați trei pacienți pe Secția infecțioase. Doi dintre aceștia primesc oxigen pe mască. Încă o femeie este internată pe Secția Medicală.

La Spitalul TBC au fost internate 4 persoane de la azilul de pe strada Moș Ion Roată. În prezent, mai sunt internate în secția COVID-19, 3 persoane, aflate în tratament și investigații conform protocolului terapeutic pentru COVID-19.
O persoană a fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, din cauza agravării stării de sănătate.

CITEȘTE: Vecinii spun că ”bătrânii nu ieșeau deloc pe afară” – Poliția face verificări

Persoana transferată la Spitalul Județean este chiar ”patronul” azilului clandestin. Ulterior, acesta a fost transferat la un spital din Germania. CITEȘTE AICI DETALII DESPRE ACESTA 

La Spitalul Clinic de Psihiatrie ͈Dr. Gheorghe Predaˮ Sibiu au fost internate 5 persoane diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la care asociat prezintă patologie psihiatrică ce necesită spitalizare. Evoluția celor cinci pacienți este una lent favorabilă, spun medicii de aici.

Doi pacienți au ajuns și la Spitalul din Cisnădie. Și pentru cei de aici evoluția este una favorabilă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.