fbpx

Trei familii au dus Marpodul in pragul carantinei – Primarul spune că ”mâine o să scadă mult”

1.290

Rata de infectare la nivelul județului Sibiu a ajuns la 3,38 de cazuri la mia de locuitori. În municipiul Sibiu, rata de infectare a scăzut, fiind miercuri, 7 aprilie de 4,81 la mie. Cea mai mare rată de infectare este în comuna Marpod.

Miercuri, 7 aprilie, comuna Marpod din județul Sibiu a înregistrat cea mai mare rată de incidență din județ, și anume, 6,15 cazuri la mia de locuitori. Deși rata de infectare este mare, în ultimele 14 zile au fost confirmate doar șase persoane, iar primarul localității spune că cel mai probabil mâine rata va scădea considerabil, deoarece jumătate dintre infectați vor ieși din izolare.

”Într-adevăr, rata de astăzi este mare, dar de mâine o scadă. Cele șase persoane confirmate fac parte din trei familii, iar patru dintre acestea sunt internate în spital. Nu se vor introduce noi restricții pentru că de mâine vor ieși din carantină cel puțin trei persoane, și atunci sigur va scădea și incidența. Locuitorii comunei sunt responsabili și respectă regulile, poartă masca, nu sunt panicați. Virusul este peste tot, trebuie să avem grijă indiferent de locul în care ne aflăm.”, a declarat pentru Ora de Sibiu, primarul localității, Sebastian Dotcoș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.