fbpx

Astrid Fodor: „Bugetul Sibiului, cu 15 la sută mai mare față de 2020”

167

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, spune că bugetul municipiului este cu 15% mai mare față de cel din 2020, fiind estimat la 994.944,51 mii lei, scrie Agerpres.

„Acest buget este un buget generos. Este cu 15% mai mare decât bugetul anului trecut, creşterea se datorează în principal contractelor încheiate pentru obiective care sunt finanţate din fonduri europene nerambursabile. Ce este cel mai important este că proiectul de buget este un proiect de dezvoltare, 55% din sume se duc în dezvoltare şi 45% către funcţionare. Ce este îmbucurător este că 42 % din venituri sunt venituri proprii ale Primăriei Sibiu”, a declarat primarul Astrid Fodor, joi, în timpul şedinţei Consiliului Local.

CITEȘTE ȘI: Contre între consilieri la votul bugetului Sibiului – Fodor a intervenit ”Una e să vrei, alta e să poți”

Una din investiţiile care sunt aşteptate să fie finalizate se referă la modernizarea stadionului municipal din Sibiu. De asemenea, în acest an vor fi extinse pistele pentru biciclişti şi va fi modernizată flota de transport public cu 40 de autobuze CNG şi vor fi amenajate staţii de încărcare.

Sursa: Agerpres

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Carcotel scrie

    Pai si la ce bun, daca il cheltuiti pe nimic, pe banci smart nefolosibile si pe un stadion a carui termen de livrare e depasit cu ani de zile.
    Aa si sa nu uitam de „modernizarea cartierelor de blocuri” adica distrugerea spatiilor verzi pentru 10 locuri de parcare noi si plantarea in loc a unor „semi-arbusti” muribunzi. Hai pa Cora, hai pa! Du-te la pensie si lasa-ne

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.