fbpx

Claudiu Stupar numit interimar director general interimar la DGASPC Sibiu

820

Începând cu 31 martie 2021, conducerea interimară a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu este asigurată de Claudiu Stupar, în baza Dispoziției Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

”Am luat această decizie întrucât reprezentanții partidelor politice din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu au venit cu nicio nominalizare pentru funcția publică de director general, așa după cum le-am propus la finalul ședinței ordinare din 25 martie. Având în vedere buna colaborare pe care am avut-o cu Claudiu Stupar, un profesionist al administrației publice locale, i-am propus să preia conducerea interimară a DGASPC și mă bucur că a acceptat”, a subliniat președinta Daniela Cîmpean.

Menționăm că domnului Claudiu Stupar i s-au delegat atribuțiile de director general al DGASPC Sibiu pe o perioadă de cel mult 6 luni.

Claudiu Stupar face parte din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu, începând cu anul 2000, iar din anul 2013 este șef serviciu Administrare Buget din cadrul CJ Sibiu. Acesta a fost detașat la DGASPC Sibiu pe funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct, începând cu 2 februarie 2021.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.