retinut
foto: arhivă

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu.

La data de 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 22 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a prevederilor instituite printr-un ordin de protecție.

În fapt, tânărul este bănuit că, în zilele de 6 și 7 aprilie, s-ar fi deplasat la locuința părinților săi din Cisnădie și s-ar fi apropiat de aceștia la o distanță mai mică de 100 de metri, contrar obligațiilor pe care  le avea ca urmare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către polițiști.

Sursele Ora de Sibiu spun că tânărul avea un comportament inadecvat cu părinții săi și că îi agresa verbal, căutând mereu motive de ceartă și scandal, fapt pentru care, în data de 6 aprilie, polițiștii au emis un ordin de protecție pentru părinți. În aceeași seară, tânărul a revenit acasă ca să-și adune lucrurile, iscând din nou motive de ceartă cu părinții. Același fapt s-a repetat și a doua zi, motiv pentru care polițiștii l-au arestat.

”Față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în cursul acestei zile instanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu