Inima micuței Sara, salvată de medicii din Sibiu – Povestea impresionantă a fetiței greu încercată

499

Sara este o fetiță greu încercată de viață. S-a născut într-o familie numeroasă, cu nouă copii, într-un oraș din Moldova. În urma unui accident înfiorător, doar șase au supraviețuit. Pe lângă acest tragic eveniment, copila a fost depistată cu o malformație cardiacă. A fost un copil care cu greu ar fi putut fi adoptat. Însă minunile se întâmplă adeseori, astfel că a ajuns în grija unor persoane care au făcut posibilă o operație la Sibiu.

Fundația Polisano a scris, pe Facebook, despre cazul unei fetițe, în vârstă de doar 2 ani și 7 luni, care a fost operată de echipa Inimilor la Sibiu.

„Zilele trecute ne-am bucurat, plini de emoţie, de ieşirea din spital a unui suflet greu încercat. Micuţa Sara, 2 ani şi 7 luni, dintr-un oraş din Moldova, provine dintr-o familie cu nouă copii, dintre care au rămas în viaţă doar şase, în urma unui accident cumplit. Sara a intrat pe lista copiilor greu adoptabili încă de la naştere, suferind de defect septal atrial, o malformaţie cardiacă. Micuţa fusese înscrisă pe o altă listă de aşteptare, cea a copiilor care urmau să beneficieze de operaţie la spitalul din Târgu Mureş. Din păcate, malformaţia Sarei s-a agravat rapid, iar intervenţia a trebuit grăbită. Micuţa obosea repede, iar la un an şi 10 luni, încă nu mergea, din cauza lipsei de rezistenţă la efort. Într-un mod miraculos, astrele s-au aliniat, iar Sara a fost adoptată de o familie extraordinară, care s-a adresat Echipei Inimii de la Sibiu, condusă de dr. Anca Mandache”, se arată într-o postare pe Facebook.

Operația micuței a avut loc la finalul lunii martie. Acum, micuța Sara s-a întors acasă și deja aleargă în jurul blocului. Mamei ei nu-i vine să creadă câtă energie poate avea, la atât de puțin timp după operație. Ne bucurăm şi noi de minunea care i-a dat Sarei şanse egale cu ale altor copii, la viaţă şi la educaţie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.