Un tânăr donează premiul pentru câștigarea unui turneu de tenis de la Sibiu către un copil bolnav

1.140

Între 2 și 6 aprilie s-a desfășurat prima ediție a turneului Interact Tenis Open, la care au participat peste 30 de jucători pasionați de acest sport.

Câștigătorul turneului de simplu este Adrian Șimon care l-a învins pe tânărul Marc Popescu în două seturi. La categoria dublu însă, acesta și-a luat revanșa alături de Ștefan Nicula după un meci foarte echilibrat.

“Ne bucurăm că avem ocazia să promovăm sport sibian, acest turneu fiind doar primul eveniment dintr-o întreagă serie de evenimente sportive care vor urma.”, spune Tudor Vlad, inițiatorul și coordonatorul proiectului.

“Echipa Interact Sibiu a ales să doneze profitul de 3000 de lei făcut la acest turneu unei cauza caritabile. Este vorba despre un băiețel, pe nume Nicolas, cu multiple probleme de sănătate căruia îi vom acorda sprijin prin intermediul Asociației “O inimă de aur”.

În plus, tânărul Marc Popescu a ales să doneze o parte de premiul său unei cauze caritabile care va fi aleasă ulterior.“, a spus Rareș Bereanu, președintele Interact Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.