Adrian Bibu, după 11 zile de spitalizare cu COVID – “Aveți încredere în medicii noștri”

1.724

Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, a ajuns vineri seara acasă, după unsprezece zile în care a fost internat în spital cu COVID-19.

Bibu a stat 11 zile în spital, fiind infectat cu coronavirus. Vineri a ajuns acasă și va continua tratamentul, a scris acesta pe Facebook.

CITESTE ȘI: Adrian Bibu internat cu covid, după ce a plantat pomi alături de Cîmpean și Turcan – Niciunul nu avea mască

„Astăzi, după 11 zile în Spitalul Județean am ajuns acasă, unde voi continua tratamentul pentru COVID. M-am gândit mult dacă și cum să scriu despre aceste zile, mai exact despre recunoștința față de cadrele medicale (medici, asistente, infirmiere) care m-au îngrijit. De la medicii din Urgență, care mi-au explicat exact ce se întâmplă, atât mie cât și celorlalți pacienți, până la echipa doamnei doctor Bârluțiu care au arătat față de noi toți o răbdare și o bunăvoință extraordinare. Mă înclin în fața acestor oameni care duc greul acestei pandemii de un an de zile și care au rămas niște profesioniști, și mai presus de toate, niște oameni de omenie”, a scris Adrian Bibu într-o postare pe Facebook.

Acesta îi roagă pe sibieni să aibă încredere în medici și să se protejeze mai bine decât a făcut-o el. „Vă rog să aveți încredere în medicii noștri, să mergeți la spital dacă nu vă simțiți bine și să vă protejați mai bine decât am făcut-o eu. Numai bine tuturor!”, se mai arată în postare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.