FOTO – Accident cu patru mașini pe DN1 între Sibiu și Brașov – Două persoane rănite

1.780

Patru maşini şi un camion au fost implicate, sâmbătă, într-un accident pe DN 1, la ieşirea din localitatea braşoveană Vlădeni, spre Sibiu, traficul fiind blocat în zonă după producerea accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

„Pe DN1, la km 200 + 300 m, a avut loc un accident rutier, o coliziune între 4 autoturisme şi un autocamion, cel din urmă răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma impactului au rezultat două victime, care primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a precizat IPJ Braşov, anunță Agerpres.Conform sursei citate, la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier, a menţionat sursa citată.
În urma accidentului, au rezultat 2 victime, conştiente care vor fi transportate la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.„Vorbim de un bărbat în vârstă de 53 de ani. care a suferit un traumatism toracic, şi de un copil de aproximativ 7 luni, care a suferit escoriaţii la faţă”, a precizat ISU Braşov.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi