Șase șoferi prinși beți în filtru la Cisnădie – Au rămas fără permise

Șase bărbați au fost prinși băuți la volan sâmbătă dimineața. Cu toții au trecut fix pe lângă filtrele de poliție instituite la Cisnădie. Au fost amendați și au rămas fără permise de conducere.

„În dimineața zilei de 10 aprilie, în doar 3 ore, mai exact în intervalul orar 06:00 – 09:00, polițiștii rutieri care desfășoară activități specifice în filtrele instituite la intrarea/ieșirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie au depistat 6 conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei șase bărbați, cu vârsta cuprinsă între 40 și 63 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au variat între 0,04 și 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei șase conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei iar complementar s-a dispus măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

filtru cisnadieipj sibiusoferi bauti
Comentarii (1)
Comentează
  • DNA

    Celor care consuma alcool ar trebui sa li se suspende permisul pentru totdeauna, datorita faptului ca rata accidentelor mortale datorată consumului de alcool este cea mai mare, iar șoferii dau dovadă de inconștiență maxima si se urca la volan sub aburii alcoolului, asadar guvernul ar trebui sa promulge o lege care sa fie desigur si aprobata in care sa se dispuna suspendarea definitiva a permisului de conducere pentru soferii care consumă alcool si se urcă la volan.