baut la volan

Patru șoferi au fost prinși la volan în stare de ebrietate. Doi dintre ei nu aveau nici permis de conducere

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 15,00, pe raza comunei Bazna, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au depistat un localnic în vârstă de 54 de ani în timp ce conducea un autoturism cu o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”După ce șoferului i-au fost recoltate probe biologice, pe numele acestuia s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 23,00, pe raza localității Ighișul Nou, a fost depistat un alt șofer care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 36 de ani a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Brașovean beat și fără permis prins de polițiștii sibieni

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 18,00, pe raza localității Brădeni, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un brașovean în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce este suspendat.

Totodată, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În urma celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La plimbare beat, cu mopedul neînmatriculat și fără permis

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 23,30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Cristian, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Cu această ocazie s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Comentariul meu

Lasă un răspuns