1 2

Teatrul de Balet Sibiu prezintă joi, 29 aprilie, spectacolul de dans contemporan ”Amurg, 304 zile de lămâie”, un poem coregrafic despre perioada cuprinsă între 16 martie 2020, momentul instaurării stării de urgență pe teritoriul României și data începerii repetițiilor pentru spectacol.

 Urmărind să creeze o imagine puternică a sentimentelor și senzațiilor ascunse, coregrafia explorează singuratatea ca o sursă de inspirație și forță pentru liniștea psihicului uman. Spectacolul oferă o fereastră către trecut pentru a inspira perspective noi de a ne raporta la viitor, chiar și în aceste vremuri izolate.

7 scaled

”304 zile de lămâie” face parte din dilogia ”Amurg” (2019), o lucrare coregrafică despre regăsirea de sine ca proces ireversibil și inevitabil, dar nu în izolare, ci în mijlocul haosului în care trăim.

4

Coregrafia: Sandra Mavhima

Asistent coregrafie: Antonin Faraut

Dansatori: Adonis Corveas, Antonin Faraut, Camille Texier, Ellie Hennequin, Gabriela Checo, Gabriella Delgado, Joao Gomes. Johan Mancebo, Marco Palamone, Natalie Barbis, Remi Nakano, Tereza Dragomir.

1 1

Durata: 70 minute

Spectacolul va fi transmis în regim livestream. Biletele pot fi achizitionate de pe platforma entertix.ro și myticket.ro. Pe baza biletelor aveți acces la filmare timp de 72 de ore.

Mai multe detalii, pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu