strada Tudor Vladimirescu 10

Sibiul se mândrește cu o stradă care, în fiecare primăvară, se transformă în cel mai colorat loc din municipiu. În apropierea parcului din Piața Cluj, copacii înfloresc și atrag o mulțime de trecători surprinși de frumusețea naturii.

Nu, imaginile n-au fost realizate în Japonia, pe faimoasele străzi pline cu cireși sălbatici înfloriți. Ne aflăm în urbea de pe Cibin, în apropierea Pieței Cibin, pe strada Tudor Vladimirescu.  strada Tudor Vladimirescu 15 strada Tudor Vladimirescu 14

Copacii roz de pe această stradă înfloresc în fiecare primăvară și îi lasă pe sibienii cu gura căscată. O minunăție a naturii, ce îi bucură pe cei care ajung aici. Miresmele florilor încântătoare îți îmbie simțurile.

În această perioadă a anului, strada Tudor Vladimirescu este una dintre cele mai frumoase și colorate străzi din oraș. Din orice unghi ai privi, totul pare desprins din basme.

strada Tudor Vladimirescu 16

Vă încântăm privirile cu câteva fotografii din această locație. Deși sunt surprinse într-o zi ploioasă, tot arată superb.

strada Tudor Vladimirescu 1 strada Tudor Vladimirescu 2 strada Tudor Vladimirescu 3 strada Tudor Vladimirescu 5 strada Tudor Vladimirescu 7 strada Tudor Vladimirescu 8 strada Tudor Vladimirescu 9 strada Tudor Vladimirescu 11 strada Tudor Vladimirescu 12 strada Tudor Vladimirescu 17

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Emil, e bine, merge asta! Cei care au curte cu loc de parcare isi lasa masina la poarta pt ca le e lene.

  2. În ziua în care voi fi consilier, voi propune să poți lăsa mașina pe stradă la mai puțin de 500m de casa ta, doar maxim 2 ore dacă ai curte. Iar toate blocurile să fie prevăzute cu câte 2 locuri de parcare per apartament. Dacă nu deții un loc de parcare sau curte, să fii obligat să plătești abonament de parcare.