batrani selimbar 8

Doi bătrâni din Șelimbăr au nevoie de ajutor. Maria și Petru, în vârstă de 66, respectiv 77 de ani, care trăiesc într-o grotă în pământ, fără curent electric și fără apă. În scurt timp, cei doi vor rămâne și fără acea casă improvizată.

Bătrânii și-au improvizat această locuință pe un teren care nu le aparține, iar în scurt timp urmează să fie demolată în vederea construirii unei noi construcții, iar aceștia vor rămâne fără acoperiș deasupra capului.

batrani selimbar 1batrani selimbar 2batrani selimbar 3batrani selimbar 4batrani selimbar 5batrani selimbar 6batrani selimbar 7batrani selimbar 8batrani selimbar 9

Cazul a fost preluat de către Asociația – TOȚI pentru UNUL

Primăria Comunei Șelimbăr din care cei doi fac parte a promis în mod oficial asociației că le va pune la dispoziție celor doi teren pe care să-și poată construi o casă. Tot de ce mai au nevoie este un acoperiș deasupra capului. Asociația a documentat cazul și au constatat că un container modular tip casă este cea mai ieftină ți rapidă variantă. Acest tip de casă costă aproximativ 3400 de euro.

selimbar ajutor 1
Sursa foto: Facebook Asociația – TOȚI pentru UNUL
selimbar ajutor
Sursa foto: Facebook Asociația – TOȚI pentru UNUL

Cum puteți dona:

Pentru mai multe detalii legate de caz (adresa familiei, etc), va invit pe pagina asociatiei

C.I.F. asociatie: 43868002
Cont Lei BCR: RO46 RNCB 0175 1695 5327 0001
Titular: Asociatia „Toti Pentru Unul”
Cont Euro BCR: RO19 RNCB 0175 1695 5327 0002
Titular cont: Asociatia „Toti Pentru Unul”
BIC: RNCBROBU

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns