astrid fodor elev sibiu
Sursa: Primăria Sibiu

Primăria Sibiu răsplătește performanța și oferă premii tuturor elevilor care obțin media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională.

Premii pentru elevii care obțin nota 10 la examenul de bacalaureat și cel de Evaluare Națională. „Am premiat până acum elevii cu rezultate bune la olimpiade și am acordat burse de performanță, de merit și de studiu miilor de elevi care au obținut rezultate bune la învățătură. Acest proiect pe care îl supun aprobării Consiliului Local în această lună, ne va permite să premiem elevii excepționali, care obțin nota 10 la examenul de bacalaureat și evaluare națională, cei care dovedesc că se poate atinge acest nivel, prin multe ore de muncă și ambiție. Sperăm ca acest premiu și recunoașterea publică a eforturilor să îi motiveze în plus să mențină acest nivel de cunoștințe, în propriul lor folos, dar și pentru comunitatea în care se vor integra ca profesioniști la terminarea studiilor”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Proiectul de hotărâre stabilește cadrul legal pentru acordarea premiilor și procedura care va fi urmată de managementul unităților de învățământ în aceste cazuri.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu