apa canal interventie
foto: arhivă

Apă Canal Sibiu anunță că vineri se sistează furnizarea apei în zona Drumul Ocnei – Veterani din cauza unor lucrări la rețea.

Vineri, 16 aprilie ac, între orele 09,00 – 14,00, vor fi executate lucrări de deviere a unui tronson al rețelei de distribuție a apei potabile de pe strada Drumul Ocnei din municipiul Sibiu.

În intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei pentru locuitorii străzii Drumul Ocnei, pe sectorul cuprins între podul de peste pârâul Hambei și carmangeria ”Muvi” SRL, precum și pentru cei din Cartierul Veterani.

Lucrările sunt executate de firma ”Romark Trafic” SRL Sibiu, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA, și fac parte din proiectul de modernizare a podului de pe strada Drumul Ocnei, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Drumul Ocnei și General Mărdărescu. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu