masini lovite brasov
FOTO - Info Trafic Jud Brasov

Un bucureștean de 31 de ani a făcut boacăna vieții lui. Băut, posibil și drogat, fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini, apoi a lovit 16 autoturisme. totul s-a întâmplat într-o parcare din Brașov.

Bărbatul în vârstă de 31 ani, din București, a condus mașina, miercuri seara, pe strada Nucului din Brașov și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, acroșând 16 autoturisme parcate, scrie Mediafax.

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a spus comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Cercetările se fac conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu