poza principala articol

În așteptarea sărbătorilor de Paște, Shopping City Sibiu a pregătit o mulțime de surprize pentru sibieni: campanie cu coșuri de bunătăți premii-instant, o tombolă cu un premiu consistent, un decor minunat cu elemente specifice primăverii, vouchere cadou obținute într-o provocare online și o colaborare cu un cunoscut food blogger național.

Super tombola de Paște: electrocasnice în valoare de 2500 euro pentru dotarea bucătăriei

În perioada 15 aprilie – 1 mai, Shopping City Sibiu pregătește o tombolă specială pentru clienți: câștigătorul va primi electrocasnice pentru dotarea completă a bucătăriei sale, în valoare de 2500 de euro. Mecanismul este simplu: înscrierea în campanie se face la Info Point, în baza unui bon de cumpărături în valoare de minim 200 de lei iar tragerea la sorți va avea loc după Paște.poze articol 4 scaled

1000 de premii-instant

Zeci de magazine îi așteaptă pe sibieni să se înnoiască cu haine și pantofi de primăvară, decorațiuni, cadouri inspirate, ingredientele necesare pentru masa de Paște și multe alte articole. Cumpărăturile făcute între 15 aprilie și 1 mai aduc 1000 de premii gratuite pentru clienții Shopping City Sibiu: un coș cu bunătăți, pe care îl pot ridica pe loc tot de la Info Point, în baza bonului de cumpărături de minim 200 de lei.

Iepurașul aduce și vouchere cadou cu valoare dublă a bonurilor, prin înscriere onlinepoze articol 1 1 scaled

Shopping City Sibiu le oferă, în plus, clienților care fac cumpărături de minimum 150 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru a fi făcute cadou de Iepuraș. În perioada 15 – 29 aprilie, clienții se pot înscrie exclusiv online, pe https://shoppingcitysibiu.ro/voucherul-dublu/  la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs, în limita a 600 de lei.

Gătește delicii sibiene, alături de Gina Bradea, pentru masa de Paște

Venind în sprijinul celor care se pregătesc de sărbătorile pascale, Shopping City Sibiu a provocat-o pe Gina Bradea, unul dintre cei mai iubiți și urmăriți food bloggeri din România, să gătească trei rețete pentru masa de Paște, inspirate de tradițiile Sibiului.poze articol 6 scaled

În cadrul campaniei Gătește delicii alături de Gina Bradea!, pasionații de gătit vor învăța să pregătească rețete de Paște inspirate de gastronomia Sibiului: rețetă de ciolan de porc afumat cu miere, tocana de miel și renumitul desert săsesc hencleș. Rețetele sunt transmise în format video și pot fi urmărite pe pagina oficială de Facebook a Ginei Bradea și pe pagina Shopping City Sibiu în zilele de 16, 22 și 29 aprilie. Prima rețetă a fost lansată astăzi:

Mai multe detalii despre campanie descoperiți pe https://shoppingcitysibiu.ro/evenimente/1000-de-premii-instant-pentru-vizitatorii-shopping-city-sibiu/  și pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

poze articol 5 scaledDespre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Comentariul meu

Lasă un răspuns