VIDEO FOTO: Cum se circulă în zona stadionului după ce strada Goga a fost închisă parțial

1.263

Lucrările de modernizare a Stadionului Municipal continuă, astfel că în această perioadă sunt instalate elementele metalice pe care se va construi acoperișul tribunei oficiale. Pentru amplasarea acestor elemente se vor folosi utilaje de mari dimensiuni, cu o rază mare de acțiune și, prin urmare, au fost necesare modificări în traficul din zonă, pentru siguranța celor care tranzitează.

video

În acest sens, circulația auto pe strada Octavian Goga a fost închisă parțial. Între sensul giratoriu de pe strada Nicolae Olahus și strada Dimitrie Anghel, din 12 aprilie și până în 29 octombrie 2021, șoferii nu mai au voie să circule.

Circulația auto a fost închisă și pe Aleea Mihai Eminescu, între Hotel Parc și strada Titu Maiorescu, inclusiv parcarea din fața Stadionului Municipal.

Pe Calea Dumbrăvii, tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și strada Dimitrie Anghel, s-a creat o bandă pentru mașinile care se deplasează dinspre bulevardul Mihai Viteazu sau Școala de Înot spre strada Dimitrie Anghel. Astfel s-a creat accesul spre strada Octavian Goga.

Totodată, autovehiculele care circulă acum pe Calea Dumbrăvii spre Piața Aurel Vlaicu nu mai pot vira la stânga pe strada Dimitrie Anghel, ci trebuie să parcurgă sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și apoi să se înscrie pe banda nou creată spre strada Dimitrie Anghel.

Unii șoferi sunt puțin „încurcați” de aceste noi modificări ale traficului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi