vlad voiculescu g4media
Sursa: g4media.ro

Fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a anunțat că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate.

„Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, a spus Vlad Voiculescu.

Acesta îl roagă pe Cîțu, „dacă tot avem un ministru interimar care cunoaște istoria anului trecut”, este să se ocupe de situația Unifarm: „a primit prin ordonanță de urgență anul trecut 1,2 miliarde. Este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranță. Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales cele legate direct de partidul care îl susține pe domnul premier și sunt direct legate de ceea ce s-a întâmplat în guvernarea anului trecut”.

Rugat să dea detalii despre diferențele la raportare, Voiculescu a răspuns: „vă spun că există o diferență, există indicii, între decesele raportate pe o anumită platformă și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății”.

Fostul ministru a precizat că ar fi vorba despre mai puține decese: „vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie schimbată”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu