Marius Kore a plecat de acasă. Soția l-a dat dispărut

1.701

Un bărbat de 47 de nai și-a pus familia pe jar după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. E căutat și de polițiști, care fac apel la cei care îl văd să anunțe de urgență acest lucru la 112 sau la orice secție de poliție.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Brateiu, sat Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 aprilie a.c., o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 11,30, numitul KORE MARIUS, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă, din comuna Brateiu, sat Buzd, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 kg, ochi căprui, păr grizonat.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta o șapcă de vară de culoare gri, geacă de culoare albastru cu inserții de culoare alb, pantaloni de culoare albastru și ghete de culoare maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.