trantitpamant
sursa: captură video ePitesti.ro

Medicul legist care a efectuat necropsia bărbatului mort la Pitești în timpul unei acțiuni a poliției spune că victima nu a făcut infarct. Cauza morții a fost asfixierea, iar bărbatul avea mia multe traumatisme. Procurorul de caz a spus că se fac cercetări in rem.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA PITEȘTI

Medicul legist a prezentat duminică primele concluzii ale anchetei în cazul bărbatului decedat după ce a fost imobilizat de polițiști. Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat în urma comprimării părților moi ale gâtului și ale toracelui. De asemenea, medicul legist susține că victima avea mai multe traumatisme, dar și o alcoolemie de peste 2 la mie.

„Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit o alcoolemie de peste 2 la mie. Sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale și toracice prin comprimarea părților moi. Rezultatele în câteva săptămâni, nu pot să exclud existența unor comorbidități, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a precizat medicul legist.

Procurorul cazului a dezvăluit faptul că deja au fost audiate toate persoanele aflate la fața locului, inclusiv polițiștii.

Au fost văzute imaginile, au fost identificate persoanele și vom cere informații de la medicul de familie, a precizat procurorul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu