Performanță în lupta anti covid la Sibiu – Amenzi de 17.500 lei în weekend

460

Polițiștii și jandarmii au continuat la final de săptămână controalele pentru a se asigura că sibienii respectă măsurile anti covid. Nu toți au făcut asta, așa că s-au aplicat amenzi. Jandarmii sibieni au aplicat cele mai mari amenzi. La nivel total, sancțiunile se ridică la 17.500 de lei.

În urma desfășurării activităților de verificare, jandarmii sibieni au aplicat trei amenzi în valoare de 7000 lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și nerespectarea măsurilor dispuse privind deplasarea/libera circulație, iar o amendă în valoare de 2000 lei a fost aplicată unui operator economic din municipiul Sibiu pentru nerespectarea măsurii referitoare la suspendarea temporară a activității.

Polițiștii au constatat și ei că mai mulți sibieni au încălcat prevederile. Aceștia au fost verificat 1.732 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 102 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 870 de mijloace de transport, din care 8 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei, dintre care:
– 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
– 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.