Termenul de depunere a declarației de salubrizare, prelungit până în septembrie

640

Consiliul Local al Municipiului Sibiu va vota joi, 22 aprilie, un proiect de hotărâre prin care se propune prelungirea termenului de depunere a declarației de salubrizare.

Pentru anul 2021, termenul prevăzut Ia art.3 alin.(1) lit.a) din Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare în Municipiul Sibiu, respectiv 31 martie inclusiv, se proroga până Ia data de 30.09.2021 inclusiv.

În cazul imobilelor nelocuite/nefuncţionale, proprietarii au obligaţia să depună declaraţia anual până la data de 31 martie a anului în curs, împreună cu confirmarea din partea asociaţiei de proprietari/locatari- în cazul imobilelor ce fac parte din asociaţii sau orice alt document care sa ateste faptul că imobilul este nefolosit nefuncţional- în cazul celorlalte imobile.

”Având în vedere că este primul an de aplicare a acestui regulament mulţi dintre contribuabili nu au avut cunoştinţă de această obligaţie, iar unii dintre aceştia sunt plecaţi din ţară și este perioada pandemiei, propunem prorogarea termenului de depunere a declaraţiilor pentru imobilele nelocuite/nefuncţionale până la data 30.09.2021 inclusiv.”, se arată în proiectul de hotărâre.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.