carantina cisnadie 2
foto: arhivă

Nici la bătrânețe unii șoferi nu înțeleg că trebuie să respecte regulile de circulație, mai ales atunci când este vorba de a pune în pericol viața celorlalți. Asta a făcut un bărbat de 71 de ani care s-a urcat la volan după ce a consumat alcool. El și alți doi șoferi prinși de polițiști în acest final de săptămână.

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1, Șelimbăr de către un sibian în vârstă de 71 de ani.
Testarea alcoolscopică a bărbatului a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
Date fiind cele constatate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 01,00, pe DN 14B, în orașul Copșa Mică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Axente Sever, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
Mai mult decât atât, în urma testării alcoolscopice, rezultatul afișat de etilometru a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00,30, pe strada Rahovei din municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului recoltându-i-se probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu