Investiție de aproape 4 milioane lei la Grădinița de pe Calea Poplăcii

229

Conducerea Grădiniței nr. 22 de pe Calea Poplăcii din Sibiu vrea să reabiliteze termic clădirea. Pentru a depune un proiect pentru obținerea de fonduri nerambursabile are nevoie de acceptul Primăriei, căreia i se subordonează. Consilierii locali vor vota în ședința din această săptămână acordul pentru depunerea proiectului, dar și acceptul de a contribui cu 10% din valoare eligibilă a proiectului.

Pentru Grădinița nr 22 de pe Calea Poplăcii s-a întocmit un Raport de Audit Energetic, prin care au fost propuse măsuri pentru creşterea performanţei energetice.

Grădinița îndeplinește toate criteriile pentru a putea aplica pentru fonduri nerambursabile. Dar, pentru a face acest lucru are nevoie de acceptul Primăriei Sibiu. Proiectul de hotărâre care va fi votat de consilierii locali cuprinde acest aspect, dar și:

  • aprobarea valorii totale a proiectului care este de 3.847.664,58 lei cu TVA
  • exprimarea acordului privind asigurarea şi susţinerea de către Municipiu Sibiu a contribuţiei financiare proprii de 10% aferente cheltuielilor eligibile ale obiectivului, precum şi susţinerea cheltuielilor neeligibile ale obiectivului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.