incendiu m v

Incendiu la un bloc de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Arde scara liftului de la blocul 15, scara B.

UPDATE

Pompierii sunt la fața locului

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, din partea unei persoane care a observat fum în zona unui bloc situat în municipiul Sibiu, bulevardul Mihai Viteazu, la fața locului s-au mobilizat prompt 3 autospeciale de stingere cu apă și dintre care 1 autospecială de salvare și intervenție la înălțime, 1 autospecială specializată în descarcerare și 2 echipaje medicale ( 1*echipaj SMURD și *1 echipaj SAJ). La fața locului s-a procedat la verificarea zonei indicată în scopul identificării incendiului.

În urma recunoașterii efectuate de pompierii militari s-a identificat un incendiu care se manifesta într-un tomberon de deșeuri menajere (dezafectat) iar fumul degajat a întrat prin tubulatura dintre etaje.
Nu a necesitat evacuarea locatarilor. În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pt stingerea lui.
Intervenția se află în dinamică. Revin cu informații.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din primele informații rezultă faptul că un incendiu a izbucnit la blocul 15 de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Se presupune că flăcările a fi pornit de la scara liftului, dar sunt bănuieli și că ar fi din cauza ghenei de gunoi. Momentan nu sunt semnalate victime, incendiul fiind unul de proporții mici, dar cu mult fum. Revenim cu detalii.

incendiu

incendiu m viteazul

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.