vaccinare vaccin marpod echipa mobila 3
foto: arhivă

Cetățenii din comuna sibiană Marpod au posibilitatea să se vaccineze cu ajutorul echipei mobile. Aproximativ 100 de oameni și-ar exprimat dorința de vaccinare, din cauza dificultăților de a ajunge la un centru fix.

„Astăzi, 21 aprilie a.c. cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale s-a alăturat campaniei de vaccinare o echipă de vaccinare mobilă formată din: un medic, doi asistenți, un registrator din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, un paramedic din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ Sibiu și patru subofițeri ai Poliției Militare. Activitatea echipei a debutat cu o acțiune de vaccinare în comuna Marpod pentru imunizarea celor aproximativ 100 de persoane care și-au exprimat dorința de vaccinare și dificultatea de a ajunge la un centru de vaccinare fix”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

După încheierea imunizării din această localitate, echipa de vaccinare este așteptată în localitățile Chirpăr, Nocrich și Alțâna.

Odată cu începerea activității echipei de vaccinare mobilă din cadrul MApN, județul Sibiu a depășit pragul de 100.000 de doze de vaccin utilizate de la începutul campaniei de vaccinare din data de 31 decembrie 2020, și până în prezent.

Comentariul meu

Lasă un răspuns