gunoaie gura raului 1

Zona barajului de la Gura Râului este sufocată de gunoaie. O mulțime de persoane needucate lasă în urma lor tot ce nu mai au nevoie, astfel că sub podețe, în canale, în șanțuri și chiar pe drum este plin de pet-uri, sticle, cauciucuri, saltele și deșeuri provenite din materiale de construcții.

gunoaie baraj gura raului 6

Situația aceasta nu este de azi, de ieri. Periodic, zona barajului de la Gura Râului este „inundată” de gunoaie. Cititorii Ora de Sibiu au semnalat problema pe adresa redacției, menționând că în aceste locuri se aruncă saci întregi cu deșeuri.

gunoaie baraj gura raului 3

„Așa arată depozitul de gunoi de la barajul Gura Râului. Sub orice podeț se găsesc saci întregi cu gunoaie, atât pe drum către baraj, dar și în zona barajului efectiv”, scrie un cititor Ora de Sibiu.  gunoaie baraj gura raului 4 gunoaie baraj gura raului 2

Saci plini cu recipiente din plastic, deșeuri provenite din materiale de construcții, cauciucuri, saltele… Asta vor găsi cei care își doresc să ia o gură de aer proaspăt în zona barajului. Gunoaiele sunt aruncate la voia întâmplării, astfel că oamenii speră că cei needucați vor fi sancționați cât mai curând.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.