FOTO: Zona barajului de la Gura Râului, „inundată” de gunoaie – „Au aruncat sticle, saltele și materiale de construcții”

769

Zona barajului de la Gura Râului este sufocată de gunoaie. O mulțime de persoane needucate lasă în urma lor tot ce nu mai au nevoie, astfel că sub podețe, în canale, în șanțuri și chiar pe drum este plin de pet-uri, sticle, cauciucuri, saltele și deșeuri provenite din materiale de construcții.

Situația aceasta nu este de azi, de ieri. Periodic, zona barajului de la Gura Râului este „inundată” de gunoaie. Cititorii Ora de Sibiu au semnalat problema pe adresa redacției, menționând că în aceste locuri se aruncă saci întregi cu deșeuri.

„Așa arată depozitul de gunoi de la barajul Gura Râului. Sub orice podeț se găsesc saci întregi cu gunoaie, atât pe drum către baraj, dar și în zona barajului efectiv”, scrie un cititor Ora de Sibiu. 

Saci plini cu recipiente din plastic, deșeuri provenite din materiale de construcții, cauciucuri, saltele… Asta vor găsi cei care își doresc să ia o gură de aer proaspăt în zona barajului. Gunoaiele sunt aruncate la voia întâmplării, astfel că oamenii speră că cei needucați vor fi sancționați cât mai curând.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.