124544940 3562093783829994 8176117852302575256 n
sursa foto: Alex Bodi / Facebook - profil public

Sibienii Adrian Tâmplaru și Alexandru Bodi au fost trimiși în judecată în dosarul de proxenetism în care au fost reținuți la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Aceștia au fost cercetați de procurorii din Craiova. Potrivit rechizitoriului, Tâmplaru era „creierul” grupării de proxeneți, în care Bodi a racolat zeci de femei. Totodată, sibianul Tâmplaru se afla în strânse legături cu celebrul sindicat criminal „Hells Angels”, cunoscut pentru asasinările la comandă.

Membrii unei grupări conduse de un temut interlop din Craiova, din care făcea parte şi Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori, proxenetism, spălarea banilor şi constituirea unui grup infracţional. În total, 30 de persoane au fost trimise în judecată în acest dosar.

CITEȘTE ȘI: Sibienii Bodi, Tîmplaru și Sasu, trimiși în judecată pentru proxenetism și trafic de persoane

Potrivit rechizitoriului, liderii grupării de proxeneți se aflau în relație cu gruparea „Hells Angels”, catalogată la nivel internațional de către autorități drept „sindicat de crimă organizată”, specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, omoruri „la comandă” și alte infracțiuni grave. Zeci de tinere au ajuns în bordelurile din Germania prin această rețea. Dosarul este judecat la Tribunalul Gorj, scrie Adevărul.

Adrian Tâmplaru era considerat „creierul” acestei grupări. Totodată, sibianul Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, era cel care transporta tinerele în țări din Europa pentru practicarea prostituției.

Grupare de proxeneți se numea „Familia“ sau „Frăția“

Cercetările au început în anul 2015. DIICOT Craiova s-a sesizat că, sub coordonarea sibianului Adrian Tâmplaru, aflat în Penitenciarul Craiova, s-a constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Și alți deținuţi au aderat la această grupare, care au început să racoleze tinere prin intermediul rețelelor sociale prin metoda „Loverboy“. Tinerele erau făcute să creadă că aveau o relație de iubire și că vor avea un viitor comun, după care erau duse în țări din Europa, unde erau constrânse să se prostitueze.

„Membrii grupării îl încunoştinţau (n.red. – pe Adrian Tâmplaru) cu privire la tinerele pe care le recrutau şi locurile în care le transportau şi adăposteau, solicitându-i aprobarea pentru acţiunile lor; media neînţelegerile dintre membrii grupării şi îi îndruma cu privire la activitatea infracţională; colecta «taxe de protecţie»), căruia membrii grupării i se adresau cu apelativul „naşu”, iar acesta le zicea «fini», s-au pus bazele unei grupări infracţionale (autointitulată «familia»/«frăţia adevărată»/«familia) specializată, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori şi proxenetism, în secundar în şantaj (consecinţă a plăţii unor taxe de protecţie)“, se arată în rechizitoriu.

Tinerele, unele dintre ele minore, erau transportate în Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția și erau constrânse să se prostitueze.

Tâmplaru avea legături cu celebra grupare criminală „Hells Angels”

Potrivit anchetatorilor, unele dintre bordelurile din Germania unde erau duse victimele erau administrate de membri ai grupării „Hells Angels”.

Adrian Tâmplaru şi un alt membru al grupării, la care au fost găsite caiete cu numele a zeci de tinere, ar fi dezvoltat o strânsă legătură cu lideri marcanţi ai grupării „Hells Angels”, unul dintre ei fiind un român din Mediaş, care are cetăţenie germană şi care a plecat din ţară în anii 80, „un lider marcant al grupării infracţionale „Hells Angels” (numărul doi în ierarhia locală) care se ocupă de administrarea mai multor bordeluri în Germania (deţine mai multe cluburi de noapte unde se practică prostituţia, în Mainz, Leipzig şi Offenbach). (…) Totodată, din analiza fotografiilor publicate s-a stabilit că are mai multe tatuaje, dintre care unul situat pe braţul drept, lângă un alt tatuaj reprezentând portretul lui Vlad Ţepeş, ce conţine un text în limba română respectiv: TRĂDĂTORILOR OCHII LI SE VOR SCOATE. LIMBA LE VA FI TĂIATĂ ŞI PRIN ŢEAPĂ VOR FI TRAŞI“, se menţionează în rechizitoriu.

Acesta este cunoscut în mediul prostituţiei din Germania, fiind violent, înarmat şi consumator de droguri. El figurează ca director executiv al unui bordel din Mainz, care are aceeaşi adresă cu domiciliul său.

Întâlnire cu Hells Angels la Sibiu

O întâlnire a avut loc la Sibiu, au stabilit procurorii: „Membrii grupării infracţionale (…) s-au întâlnit la Sibiu cu un membru „Hells Angels” din Germania cu statut de senior, cu influenţă puternică în bordelurile Mainhattan, Oase şi Shark (unde s-a stabilit că s-au prostituat multe dintre victimele grupării infracţionale) din Frankfurt“.

Oamenii legii au indicii că unele tinere au fost duse pentru a se prostitua chiar şi în Emiratele Arabe Unite.

Victimele erau terorizate – Bătute și tăiate cu cuțitul

În rechizitoriu, este prezentată și declarația unui martor care arată că auzea cum una dintre victime, din municipiul Târgu Jiu, țipa în urma bătăii primite și ieșea plină de sânge. „Îi era teamă de inculpat deoarece avea tendințe de nebunie, iar de câte ori o bătea pe persoana vătămată (…) o și tăia cu cuțitul. De asemenea, știe de la persoana vătămată că inculpatul s-a dus la părinții ei și a aruncat în curte un cap de vițel și sânge pe casă“.

Comentariul meu

Lasă un răspuns