Laurentiu Theodoru scaled

Subprefectul Sibiului, Laurențiu Theodoru a postat sâmbătă o scrisoare deschisă în care îndeamnă atât cetățenii, cât și persoanele aflate la conducerea localităților din județ să demonstreze prin exemplul propriu și să-și îndemne concitadinii la imunizare, căci doar așa putem învinge pandemia și relansa economia sibiană

” – Doamnelor și domnilor Primari și Viceprimari ai Municipiilor Sibiu și Mediaș, ai celor 9 orașe și ai celor 53 de comune din județul Sibiu
– Doamnelor și domnilor Consilieri Locali din cele 64 de Unități Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu
– În atenția tuturor cetățenilor din județul Sibiu
Există momente în viața unei națiuni când, prin solidaritate, implicare și efort, comunitățile depășesc etape sau momente dificile. De peste un an de zile pandemia de COVID-19 a pus la grea încercare sănătatea oamenilor din toate colțurile județului Sibiu și a afectat serios mediul de afaceri.
Dincolo de orice considerente, viziuni sau apartenențe politice, trebuie să dăm acum CU TOȚII, exemple personale și mesaje publice pentru a susține campania de vaccinare.
Responsabilitatea aleșilor este direct legată de bunăstarea și sănătatea comunității locale. Niciun efort nu este prea puțin pentru a reveni la normalitate. Iar acest lucru este posibil doar printr-o vaccinare în masă a populației.
Mă adresez și tuturor persoanelor a căror voce este auzită și ascultată la nivel local – medici, asistente, profesori, preoți, ingineri, patroni, ziariști, lideri de opinie: fiți responsabili, alăturați-vă eforturilor autorităților și aleșilor locali, îndemnați-vă consătenii și concitadinii să se vaccineze.
Ne vaccinăm ca să ne protejăm și să ne asigurăm că relansăm economia sibiană. Împreună învingem pandemia!
Vă urez sănătate și sărbători liniștite de Florii!”, se arată în postarea subprefectului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns