alcoolemie mare
Sursa: cotidianul.md

Patru sibieni au fost prinși de polițiști conducând în stare de ebrietate. Șoferii s-au ales cu dosare penale

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 16,30, pe DN 1, în zona PC Veștem, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul  a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare efctuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Beat la volan pe străzile din Orlat

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Orlat de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului recoltându-i-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

”În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Orlat, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18,00, pe strada Morii din localitatea Orlat, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un motociclu. Este vorba despre un sibian în vârstă de 39 de ani, care a prezentat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Ca și în cazul celorlalți șoferi depistați cu alcool în aerul expirat, și acesta a fost însoțit la un centru medical unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În conformitate cu prevederile articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal, conducătorul auto este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, anunță IPJ Sibiu.

Bărbat de 66 de ani, beat la volan

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 15,30, pe raza localității Bruiu, polițiștii au depistat un conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, domiciliat în comuna Arpașu de Jos, care a prezentat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Crcetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita.”, transmite IPJ Sibiu.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.