programul rabla pentru electrocasnice
Sursa: playtech.ro

Programul Rabla pentru electrocasnice 2021 va avea trei subcategorii pentru a nu se transforma într-un „program de cumpărat televizoare”, spune Mediului, Tanczos Barna.

Barna Tanczos a declarat că săptămâna aceasta va fi finalizat sistemul informatic pentru programul Rabla pentru electrocasnice, scrie Mediafax.

„Am pregătit săptămâna trecută, pe categoriile de produse stabilite deja, valorile pentru vouchere. Săptămâna aceasta emitem ordinul prin care lansăm și rabla electrocasnice”, a spus ministrul Mediului.

Potrivit acestuia, programul se va focusa pe aparatură care va avea consum mic de energie și va avea trei subcategorii.

„Eficiența prin reducerea consumului să fie maximă. Ne concentrăm în prima fază pe mașinile de spălat, frigidere, după care venim cu a doua etapă, probabil la două săptămâni, vom veni cu a doua etapă, pentru laptop, tabletă și televizor, astfel încât să asigurăm pentru familiile care trebuie să doteze gospodăria cu tablete și laptopuri. Copiii au mare nevoie de asemenea sprijin pentru a putea participa la ore. În ultima fază, la probabil 4 săptămâni de la lansare, venim cu programul pentru aparate de aer condiționat, mașină de uscat rufe și ce mai rămâne. Ele vor fi disponibile pentru cetățeni pe bugete alocate pe fiecare subgrupă, astfel încât eficiența programului să fie maximă și ca nu cumva să transformăm într-un program de cumpărat televizoare”, a mai spus ministrul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns