Programul Rabla pentru Electrocasnice – Ce modificări apar în 2021

412

Programul Rabla pentru electrocasnice 2021 va avea trei subcategorii pentru a nu se transforma într-un „program de cumpărat televizoare”, spune Mediului, Tanczos Barna.

Barna Tanczos a declarat că săptămâna aceasta va fi finalizat sistemul informatic pentru programul Rabla pentru electrocasnice, scrie Mediafax.

„Am pregătit săptămâna trecută, pe categoriile de produse stabilite deja, valorile pentru vouchere. Săptămâna aceasta emitem ordinul prin care lansăm și rabla electrocasnice”, a spus ministrul Mediului.

Potrivit acestuia, programul se va focusa pe aparatură care va avea consum mic de energie și va avea trei subcategorii.

„Eficiența prin reducerea consumului să fie maximă. Ne concentrăm în prima fază pe mașinile de spălat, frigidere, după care venim cu a doua etapă, probabil la două săptămâni, vom veni cu a doua etapă, pentru laptop, tabletă și televizor, astfel încât să asigurăm pentru familiile care trebuie să doteze gospodăria cu tablete și laptopuri. Copiii au mare nevoie de asemenea sprijin pentru a putea participa la ore. În ultima fază, la probabil 4 săptămâni de la lansare, venim cu programul pentru aparate de aer condiționat, mașină de uscat rufe și ce mai rămâne. Ele vor fi disponibile pentru cetățeni pe bugete alocate pe fiecare subgrupă, astfel încât eficiența programului să fie maximă și ca nu cumva să transformăm într-un program de cumpărat televizoare”, a mai spus ministrul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.