urs porumbi

Un pui de urs „a furat” un sac plin cu porumbi, care era depozitat într-un punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin. Imaginile amuzante au fost surprinse de o cameră de monitorizare instalată în zonă, scrie Digi24.

Imaginile amuzante au fost filmate de o cameră de monitorizare instalată în punctul de hrănire. Ursulețul depune ceva efort pentru prada: urcă pe scara făcută din șipci și se chinuie chiar și cu gura să țină deschisă ușa magaziei suspendate deasupra solului. Într-un final, reușește să înhațe sacul și fuge spre pădure.

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva, alături de un mesaj amuzant: „Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb. Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător, trăiește în pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, are nas fin și abilități în ”subtilizarea” lucrurilor. Ursul juvenil din imagini a reușit să subtilizeze un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de specialiștii Romsilva la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin”.

Zilele trecute, în județul Sibiu, în localitatea Apoldu de Jos și-a făcut simțită prezența un urs. Imaginile care au fost lăsate în urmă de acesta sunt însă teribile. O mulțime de vaci au fost ucise. DETALII AICI.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu