VIDEO: Urs surprins “la furat” de porumb în Caraș-Severin

363

Un pui de urs „a furat” un sac plin cu porumbi, care era depozitat într-un punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin. Imaginile amuzante au fost surprinse de o cameră de monitorizare instalată în zonă, scrie Digi24.

Imaginile amuzante au fost filmate de o cameră de monitorizare instalată în punctul de hrănire. Ursulețul depune ceva efort pentru prada: urcă pe scara făcută din șipci și se chinuie chiar și cu gura să țină deschisă ușa magaziei suspendate deasupra solului. Într-un final, reușește să înhațe sacul și fuge spre pădure.

‼ 👀 Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb 😊🕵️‍♂️ Semnalmente: blănos, simpatic,…

Posted by Regia Nationala a Padurilor – Romsilva on Monday, April 26, 2021

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva, alături de un mesaj amuzant: „Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb. Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător, trăiește în pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, are nas fin și abilități în ”subtilizarea” lucrurilor. Ursul juvenil din imagini a reușit să subtilizeze un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de specialiștii Romsilva la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin”.

Zilele trecute, în județul Sibiu, în localitatea Apoldu de Jos și-a făcut simțită prezența un urs. Imaginile care au fost lăsate în urmă de acesta sunt însă teribile. O mulțime de vaci au fost ucise. DETALII AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.