Amnendă de 10.000 lei pentru clubul Rapid – Fanii au intrat pe stadion

610

Zeci de fani au intrat pe stadion la meciul dintre Rapid şi CS Mioveni, iar Federația Română de Fotbal (FRF) arată că fanii riscă amenzi de 4.000 de lei, iar clubul Rapid poate fi amendat cu 10.000 de lei. Partida dintre Rapid și CS Mioveni s-a terminat 1-1.

Fanii au revenit pe stadion în Liga a 2-a, chiar dacă nu aveau voie, conform Mediafax. S-a întâmplat la meciul dintre Rapid şi CS Mioveni, de sâmbătă, când zeci de suporteri rapidişti au fost în tribunele arenei de la Mogoşoaia, fără să respecte distanţarea socială, dar purtând măşti.

Jandarmeria i-a luat la întrebări, dar fanii au dovedit că au legătură cu echipa, altfel riscau amenzi de 4.000 de lei.

Şi Rapidul riscă o amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea reglementărilor anti-COVID impuse de Ministerul Tineretului şi Sportului şi de Miniserul Sănătăţii, iar FRF a anunţat că vor trimite cazul la Comisia de Disciplină.

„Am luat act de cele întâmplate la partida Rapid – CS Mioveni şi, având în vedere raportul delegatului de joc, cazul urmează să ajungă la Comisia de Disciplină. Federaţia Română de Fotbal nu poate oferi mai multe informaţii despre acest incident, având în vedere că va fi un caz pe rol la Comisia de Disciplină”, potrivit FRF.

De partea cealaltă, rapidiştii nu au făcut nicun comentariu în legătură cu prezenţa fanilor în tribune.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi