Copii din familii defavorizate, botezați la Brădeni – „S-au găsit nași pentru ei în țară și în Danemarca”

278

Doisprezece copii, care provin din familii defavorizate și care nu au fost botezați când erau bebeluși, au putut intra în comunitatea creștină cu ajutorul eforturilor Parohiei Brădeni. Micuții au fost botezați recent, găsindu-se pentru ei și nași, atât din țară, cât și din străinătate.

Doisprezece copii din familii defavorizate din localitatea Brădeni, județul Sibiu, au fost botezați recent prin eforturile Parohiei Brădeni, păstorită de preotul Mihai Iulian Țăruș, ale teologului Valentin Guia și cu implicarea Mariei Sasu, a Primăriei și Consiliului local Brădeni. „Prin implicarea domnului Valentin Guia s-au găsit nași pentru fiecare copil, atât din țară, cât și din Danemarca. La eveniment a fost prezent și președintele Asociației „Sufletul Transilvaniei” din Oradea, Adrian Chiș, în calitate de naș”, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

Copiii botezați au primit pachete cu haine, încălțăminte și jucării din partea nașilor binefăcători și a celor implicați în acest eveniment prin care au fost încreștinați micuții din Brădeni.

Sursa: Mitropolia Ardealului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.