botez bradeni

Doisprezece copii, care provin din familii defavorizate și care nu au fost botezați când erau bebeluși, au putut intra în comunitatea creștină cu ajutorul eforturilor Parohiei Brădeni. Micuții au fost botezați recent, găsindu-se pentru ei și nași, atât din țară, cât și din străinătate.

botez bradeni2

Doisprezece copii din familii defavorizate din localitatea Brădeni, județul Sibiu, au fost botezați recent prin eforturile Parohiei Brădeni, păstorită de preotul Mihai Iulian Țăruș, ale teologului Valentin Guia și cu implicarea Mariei Sasu, a Primăriei și Consiliului local Brădeni. „Prin implicarea domnului Valentin Guia s-au găsit nași pentru fiecare copil, atât din țară, cât și din Danemarca. La eveniment a fost prezent și președintele Asociației „Sufletul Transilvaniei” din Oradea, Adrian Chiș, în calitate de naș”, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului. botez bradeni3

botez bradeni1botez bradeni4

Copiii botezați au primit pachete cu haine, încălțăminte și jucării din partea nașilor binefăcători și a celor implicați în acest eveniment prin care au fost încreștinați micuții din Brădeni.

Sursa: Mitropolia Ardealului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu