Dosarul de eliberare a lui Liviu Dragnea se judecă marți

272

Dosarul privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, se judecă marți la Judecătoria Sectorului 5.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 judecă marți cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, scrie Mediafax. Dragnea are de partea sa avizul favorabil privind reabilitarea și câștigul zilelor în care ar fi putut munci și nu a fost lăsat.

Decizia pe care o vor lua magistrații nu va fi definitivă, ea putând fi atacată de procurori în termen de 3 zile.

Liviu Dragnea are de partea sa avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi