Sibian dispărut de acasă – Sunați la 112 dacă îl vedeți

687

Un bărbat de 57 de ani din Biertan este căutat de familie și poliție. Bărbatul a dispărut fără urmă. cine îl vede este rugat să anunțe imediat poliția sau să sune la numărul de urgență 112.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 57 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeași zi, numitul DARAGIU DOREL, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Biertan, jud. Sibiu, a plecat la pășunat, în extravilanul localității Biertan, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr brunet, poartă mustață.

În momentul plecării, bărbatul purta o bluza de culoare albă cu patrățele negre, geacă de culoare verde, panaloni de culoare neagră, cizme sau ghete.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.