daragiu dorel

Un bărbat de 57 de ani din Biertan este căutat de familie și poliție. Bărbatul a dispărut fără urmă. cine îl vede este rugat să anunțe imediat poliția sau să sune la numărul de urgență 112.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 57 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeași zi, numitul DARAGIU DOREL, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Biertan, jud. Sibiu, a plecat la pășunat, în extravilanul localității Biertan, fără a mai reveni la domiciliu.

Foto DARAGIU DOREL

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr brunet, poartă mustață.

În momentul plecării, bărbatul purta o bluza de culoare albă cu patrățele negre, geacă de culoare verde, panaloni de culoare neagră, cizme sau ghete.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.