fc hermannstadt arad

FC Hermannstadt a pierdut cu 1-2 meciul considerat a fi acasă la Mediaș. Gaz Metan a învins la limită, iar Sibiul a marcat un gol validat, anulat și din nou validat. Sibiul este pe ante penultimul loc și are șanse mici să scape de retrogradare.

Gazul a deschis scorul în minutul 19, prin Valente. Atacantul medieșenilor, intrat pe teren în minutul 15, a profitat de lipsa de marcaj și a reluat cu capul, din 6 metri, după un corner.
FC Hermannstadt a avut șansa egalării, după cinci minute. Arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty, dar Petrișor Petrescu a bătut slab, pe mijloc, iar Răzvan Pleșca a respins. Petrișor Petrescu și-a răscumpărat ratarea și a egalat în minutul 31, după o fază extrem de confuză și controversată.
Golul lui Petrișor Petrescu a creat momente de tensiune și de confuzie în teren. Golul a fost validat inițial, dar arbitrul Radu Petrescu l-a anulat la inițiativa tușierului Valentin Avram, pentru ofsaid. Ulterior, Petrescu a schimbat din nou decizia și a validat golul.
În minutul 45+2, același Valente a marcat și a stabilit scorul final. Deaconu a executat perfect o lovitură liberă, iar atacantul lui Gaz Metan a marcat cu capul, de la 8 metri.

video

Repriza a doua a fost una de luptă, în care niciuna dintre echipe nu a reușit să mai pună probleme. Hermannstadt nu a mai avut forța să egaleze, în timp ce medieșenii s-au mulțumit cu păstrarea scorului. Sursa

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.