bazar paste sura mare 1

Timp de trei săptămâni, copiii din comuna Șura Mare au participat la Atelierul de pictat icoane pe sticlă. Micii artiști au descoperit tehnica de conturare în tuș cu ajutorul unui șablon și au învățat cum trebuie să combine corect culorile pentru a reda autenticitatea și frumusețea icoanei.

Juniorii au fost fascinați de această activitate și s-au concentrat foarte mult pentru ca rezultatul să fie unul spectaculos.

bazar paste sura mare 1

bazar paste sura mare 6

Timp de trei săptămâni, au fost organizate trei ateliere inedite. În fiecare zi, de luni până vineri, aproximativ 40 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani au pictat icoane pe sticlă, au confecționat coronițe de Paști și au decorat ouă prin tehnica șervețelului.

bazar paste sura mare 2bazar paste sura mare 3

Operele micilor artiști pot fi cumpărate de la Bazarul Șurilă Iepurilă

Terenul de fotbal din Șura Mare va deveni gazda unui Bazar de Paști. Evenimentul va avea loc în Vinerea Mare, între orele 11:00-17:00. Suma care se va strânge în urma acestui Bazar va fi folosită în organizarea evenimentelor ulterioare.
”Iepurașul este așteptat în comuna Șura Mare cu icoane pictate pe sticlă, coronițe și ouă realizate prin tehnica șervețelului și a marmorării, a căror autori sunt copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Inițiativa aparține unui grup de voluntari inimoși din comunitatea Șura Mare, care au „șlefuit” talentul copiilor și le-au umplut timpul liber din vacanța de primăvară. Vă așteptăm în Vinerea Mare, la terenul de fotbal, în intervalul orar 11-17 la Bazarul Șurilă Iepurilă pentru a le admira și, de ce nu, și achiziționa.”, transmit organizatorii.

bazar paste sura mare 4bazar paste sura mare 5

bazar paste sura mare 8

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns