militari rezerva

Miercuri, 28 aprilie, este o zi specială pentru plutonierii adjutanți principali  Mioara Cioran și Ion Ișfan. Este ziua în care trec într-o nouă etapă a vieții, cea de cadru militar în rezervă.

A fost o zi plină de emoții, fiind ultima lor zi alături de colegii din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, iar de mâine începe o nouă etapă.
”Vă urăm să aveți parte de multă sănătate și fericire alături de cei dragi!”, transmit colegii lor din cadrul Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu.
Cu acest prilej, doamna plt.adj.pr. Mioara Cioran a primit, în semn de consideraţie din partea rectorului instituției, diploma de merit pentru perseverenţa şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei de peste 30 de ani, dintre care 24 în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. 
mioara cioran1
După o carieră militară dedicată muzicii militare, dintre care 14 ani în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, plt.adj.pr. Ion Ișfan începe de astăzi o nouă etapă a vieții, cea de cadru militar în rezervă.
Cu acest prilej a primit, în semn de consideraţie din partea rectorului instituției, diploma de merit pentru perseverenţa şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei.
isfan aft

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.