spital upu 1

Femeia în vârstă de 27 de ani, din Copșa Mică, care a fost lovită de o mașină pe Calea Cisnădiei, la ieșire din municipiul Sibiu, marți seara, este în stare gravă. Aceasta a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește prognosticul acesteia.

Un accident rutier a avut loc, marți seara, pe Calea Cisnădiei, la ieșire din municipiul Sibiu. O femeie care trecea strada a fost lovită de un autoturism condus regulamentar de o sibiancă în vârstă de 25 de ani. În urma impactului extrem de violent, tânăra în vârstă de 27 de ani a fost rănită grav. Echipajul SMURD venit la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale, după care a transportat-o la spital în stare de inconștiență.

CITEȘTE ȘI: Femeie lovită de o mașină pe Calea Cisnădiei – E dusă la spital în comă

În prezent, femeia este internată pe secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu la Terapie Intensivă. „Pacienta prezintă contuzie cerebrală severă și fractură de bazin, însă nu necesită operație. Prognosticul este rezervat”, spune Constantin Roșca, șef Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu.

Medicii spun că femeia, fiind tânără, are șanse să trăiască, chiar dacă starea ei este foarte gravă în prezent. Aceasta primește tratament, fiind sub observația cadrelor medicale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns