Sibianul dat dispărut marți, găsit mort într-un pârâu – A fost atacat de animale

8.703

Un bărbat  în vârstă de 57 de ani din Biertan a plecat la pășunat, fără a mai reveni. După o zi, cadavrul acestuia a fost găsit într-un pârâu din zona localității Dumbrăveni.

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 11,00, un localnic din Biertan a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni cu privire la faptul că, în extravilanul localității Dumbrăveni, într-un pârâu din zona denumită popular Blehi, se află cadavrul unui bărbat.
La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat decedat, cu partea inferioară a corpului în apă, iar în urma verificărilor efectuate persoana în cauză a fost identificată ca fiind DARAGIU DOREL, a cărui dispariție fusese sesizată la data de 26 aprilie.

”La examinarea sumară a cadavrului, efectuată de către medicul legist din cadrul S.M.L. Sibiu și polițiști, pe corpul bărbatului au fost observate diverse escoriații. Luând în considerare și faptul că vegetația din imediata apropiere a cadavrului era aplecată la pământ, iar în jurul bărbatului au fost identificate mai multe urme de copite, s-a conturat ipoteza că bărbatul ar fi fost atacat de către una sau mai multe dintre bovinele pe care le supraveghea. Trupul bărbatului a fost transportat la S.M.L. Sibiu în vederea efectuării necropsiei. ”, transmite IPJ Sibiu.

La nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, sub supravegherea unității de parchet competente, să fie stabilite toate circumstanțele care au condus la decesul persoanei în cauză.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi