FOTO Bikerii sibieni, ”iepurași” pentru cei internați în Centrul Săliște

1.019

Persoanele internate la Unitatea de Asistență Medico-Socială Săliște au avut parte de o surpriză în Joia Mare. I-au vizitat ajutoarele Iepurașului, adică câțiva bikeri sibieni, care de câțiva ani, în preajma sărbătorilor, le duc celor de la Săliște mici cadouri. Alături de motocicliști a fost și Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu, care s-a asortat perfect cu ei: a purtat cizme lungi cu platformă și geacă de biker.

An de an, în preajma marilor sărbători creștine, Unitatea de Asistență Medico-Socială Săliște, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, se bucură de mici atenții venite din partea unor persoane care își îndreaptă generozitatea spre beneficiarii din cămin.

Anul acesta, în preajma Sărbătorii Învierii Domnului, un grup de tineri entuziaști, pasionați ai spiritului liber, care fac parte din Clubul de Motocicliști Red Evils MC Sibiu în colaborare cu Asociația sportiva Black Flash și-au luat motocicletele și au vizitat unitatea noastră, pentru a dărui pachete cu alimente specifice Sărbătorilor Pascale celor 80 de beneficiari care se află în prezent internați.

Aceștia și-au dorit ca prin gestul lor să își manifeste grija și afecțiunea față de persoanele vârstnice care din varii motive nu se află alături de familiile lor de Sfânta Sărbătoare a Paștilor.

Pentru a răsplăti gestul lor și a-i întâmpina cum se cuvine, cei de la ”Juicy’s Famous” au susținut o donație de 60 de hamburgeri. Tot astăzi unitatea a primit o donatie anonima cu inca 100 de clatite.

”Mulțumim președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean că a fost alături de noi la acest frumos eveniment și totodată, le mulțumim în numele bunicilor de aici și a colectivului unității noastre, clubului Red Evils MC Sibiu și tuturor care s-au gândit la acest gest ce a adus zâmbete pe chipurile beneficiarilor noștri”, a precizat Alexandru Chera, directorul UAMS Săliște.

„Noi am dorit să le facem o bucurie cu ocazie sărbătorilor de paști celor de vârsta a treia din UAMS Săliște întrucât considerăm că întotdeauna este loc de îmbunătățiri în acest domeniu social. De asemenea mulțumim pentru susținere lui Mircea Soima, postului de radio goREBEL pentru susținere și promovare și lui Adi Boica precum și lui Sorin Boica de la Banca de alimente Cluj pentru donatiile făcute.” a mai precizat și Lomnasan Ion, președintele clubului Red Evils MC Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.