Românii din Diaspora se pot vaccina la primul centru drive-thru din Capitală

231

Președintele Klaus Iohannis spune că inclusiv românii din Diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii lor în România pot merge în primul centru drive-through din Capitală. „Nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație, se poate merge la vaccinare pur și simplu”.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat primul centru de vaccinare drive-thru deschis joi din Capitală și a spus că este un succes și că bucureștenii merg să se vaccineze în număr mare.

„Este foarte îmbucurător și vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de știut că la aceste centre se poate vaccina oricine dorește, rezidenții de la noi din România, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din Diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România pot pur și simplu să vină să se vaccineze. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză”, spune președintele.

Iohannis a reiterat ideea că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și i-a încurajat pe români să se vaccineze.

„Suntem într-o nouă fază a campaniei în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație, se poate merge la vaccinare pur și simplu”, a adăugat Iohannis, convins că în țară se vor deschide mai multe asemenea centre, dar se vor organiza și maratoane de vaccinare.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.